Servere VPS/VDS

Pentru cei ale caror nevoi de resurse depasesc limitele unui cont de gazduire web partajata, punem la dispozitie 4 configuratii de servere virtuale (VPS) unmanaged (fara administrare) cu diferite alocari de RAM, spatiu HDD si trafic lunar inclus in abonament. Fiecare server VPS dispune de 4 nuclee @ 3.2 Ghz si RAID10 storage.
La cerere, putem efectua GRATUIT urmatoarele operatii pentru serverul dumneavoastra: Reboot, STOP/START, Reinstall OS. Pentru aceasta va rugam deschideti un ticket suport si acordati-ne timpul necesar pentru aceasta operatiune.
Locatii VPS: RO, UK, NL, USA

Servere Dedicate

Experthost.ro va pune la dispozitie cateva configuratii de servere dedicate astfel incat, in functie de nevoile de hardware, sa va putem pune la dispozitie solutia necesara in conditii de siguranta si stablitate conform normelor existente. Alegerea serviciului de inchiriere server dedicat va aduce libertate deplina in instalarea solutiilor software dorite precum si de configuratii proprii, uneori indisponibile pentru serviciile de gazduire web precum si acces deplin la resursele fizice ale serverului, fata de serverele vps unde procesorul si hdd sunt partajate intre serverele ce ruleaza pe nod. Pentru performante mai mari, puteti alege o configuratie server cu SSD.

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<