11 Oct

Domeniu .net – 4.99 €

Promo domenii .net 4.99€

In perioada 10.10.2016 – 13.10.2016 folositi codul QDFZ6R561D iar costul inregistrarii unui domeniu cu extensia .net va fi de doar 4.99€ (22.45 RON) in loc de 10.90 € deci o reducere de mai mult de 50%.
Reinnoirea se va face la pret normal.
Beneficiaza de aceasta oferta atat clientii Experthost cat si clientii noi.
Domenii disponibile: 50 domenii .net.

Preturi Inregistrare domenii

Share pe
05 Mar

Promo gazduire EU

Promo gazduire web EU -50%

Incepand cu luna Martie (2016) vom extinde serviciile de gazduire web cu o locatie noua in Europa (Germania [DE]) incercand astfel sa ne apropiem de partea vestica a Europei pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti site-uri/business-uri online ce se adreseaza publicului din aceasta zona (Anglia (UK), Franta (FR), Belgia (BE), Germania (DE), Spania (ES), Portugalia (PT) sau Italia (IT)). In afara de acest avantaj, un aspect important ce difera fata de abonamentele actuale este legat de memoria RAM alocata fiecarui client, nivelul minim la aceste abonamente fiind similar cu unul mediu sau peste mediu al celor de baza (EHR) cu costuri reduse poate la jumatate si mai mult spatiu pus la dispozitie pentru gazduirea proiectelor: cel mai ieftin abonament de gazduire in Europa (EU1) include ~3GB spatiu de stocare.
Pe langa avantajele alocarilor de resurse, mai venim cu un beneficiu important catre clientii Experthost.ro ce folosesc WordPress: un plugin ce permite optimizarea imaginilor din cadrul site-ului prin micsorarea marimii (kb) cu pana la 80% fara sa afecteze insa calitatea imaginii, optimizare care va poate ajuta din punct de vedere SEO (optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare). Parteneriatul cu dezvoltatorul acestui plugin pe care il recomandam cu incredere aduce clientilor nostri un boost de 2,000 de credite ce pot fi folosite la optimizarea imaginilor. Ce inseamna 2,000 credite ? Inseamna ca veti putea optimiza gratuit 2000 de imagini. Creditele nefolosite nu dispar si se consuma numai atunci cand se face optimizarea. La instalarea pluginului va trebui sa introduceti API key pentru a putea face optimizarea.
Utilitatea acestui plugin este mai mult decat evidenta in cazul acelora dintre voi care nu ati luat in calcul si optimizarea imaginilor folosite in site si folositi imagini mari (ca filesize, nu rezolutie) ingreunand inutil astfel timpul de incarcare al paginilor.
Folosirea pluginului nu inseamna pierderea materialelor originale, acestea fiind pastrate ca backup (copii de rezerva) putand astfel reveni oricand la ele daca este nevoie.
Pentru a beneficia de reducerea de 50% la achizitionarea unui abonament de gazduire, folositi codul gazduireEU50 la finalizarea comenzii. Reducerea se aplica singular, pe perioada aleasa in formularul de comanda atat clientilor noi cat si celor existenti.
Promotia se desfasoara in perioada 15.03.2016 – 31.05.2016 si aplicabila numai abonamentelor de gazduire web in Europa.
Avand in vedere ca anul acesta se implinesc 10 ani de activitate, vom incerca sa propunem oferte cat mai interesante, oferte pe care le puteti verifica vizitand sectiunea Promotii Experthost.

Detalii Abonamente

NR: Ca urmare a nevoii de reconfigurare vom decala data de inceput cu o zi (16.03.2016)

Share pe
07 Aug

Lansare site nou

Experthost.ro – look nou & modificari gazduire

Gazduire Experthost.roDaca totul se intampla asa cum trebuie, luni dimineata (10.08.2015) noul site ar trebui sa fie up & running si speram sa existe cat mai putine greseli sau informatii incomplete. Noi ne-am straduit sa evitam astfel de situatii insa daca din fericire gasiti greseli am aprecia sa ni le aduceti la cunostinta, fapt pentru care multumim in avans.
Noul look aduce si o serie de schimbari:
– vechile abonamente “GWR” si “RG” vor fi retrase din oferta publica si vor fi inlocuite cu cele mai apropiate de raportul resurse/cost pentru clientii existenti;
– abonamentele de gazduire tip “starter/entry level” vor avea o suplimentare a spatiului alocat, de 25-50% si in unele cazuri, mici ajustari la limita CPU alocata;
– Clientii vechi vor primi automat discounturi la orice achizitii viitoare (gazduire, reseller gazduire, inregistrare domenii, upgrade abonament gazduire, servere VPS, servere dedicate), conditia de baza este sa fi avut servicii cu plata active in ultimele 24 de luni.(*)

* Nu toate serviciile din portofoliu vor beneficia de aceste reduceri. Discounturile se acorda garantat la abonamentele de gazduire precum si la inregistrarea domeniilor.

Share pe
03 Aug

Promotie gazduire web

Promotie gazduire web (August 2015)

Odata cu lansarea noului site, vor exista alocari suplimentare de spatiu, modificari ce se vor aplica si clientilor existenti precum si o promotie gazduire web cu 25% reducere la abonamentele de gazduire web.
In perioada 15.08.2015 – 15.10.2015 la comanda oricarui pachet de gazduire pentru minim 3 luni si folosind codul <3Experthost veti reduce costul abonamentului de gazduire cu 25% petru perioada aleasa in comanda. Daca alegeti perioada minima, in primele 3 luni costul va fi mai mic cu 25%, revenind la cel de baza la emiterea urmatoarei facturi. Alegand o perioada de facturare de 6 luni, reducerea de -25% va fi aplicata la cele 6 luni din comanda iar urmatoarea factura se va emite la costul de baza.
Cu mai multe detalii despre modificarile la abonamentele de gazduire vom reveni in zilele urmatoare cand vom avea informatii exacte.

Share pe

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete