05 Mar

Promo gazduire EU

Promo gazduire web EU -50%

Incepand cu luna Martie (2016) vom extinde serviciile de gazduire web cu o locatie noua in Europa (Germania [DE]) incercand astfel sa ne apropiem de partea vestica a Europei pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti site-uri/business-uri online ce se adreseaza publicului din aceasta zona (Anglia (UK), Franta (FR), Belgia (BE), Germania (DE), Spania (ES), Portugalia (PT) sau Italia (IT)). In afara de acest avantaj, un aspect important ce difera fata de abonamentele actuale este legat de memoria RAM alocata fiecarui client, nivelul minim la aceste abonamente fiind similar cu unul mediu sau peste mediu al celor de baza (EHR) cu costuri reduse poate la jumatate si mai mult spatiu pus la dispozitie pentru gazduirea proiectelor: cel mai ieftin abonament de gazduire in Europa (EU1) include ~3GB spatiu de stocare.
Pe langa avantajele alocarilor de resurse, mai venim cu un beneficiu important catre clientii Experthost.ro ce folosesc WordPress: un plugin ce permite optimizarea imaginilor din cadrul site-ului prin micsorarea marimii (kb) cu pana la 80% fara sa afecteze insa calitatea imaginii, optimizare care va poate ajuta din punct de vedere SEO (optimizarea site-ului pentru motoarele de cautare). Parteneriatul cu dezvoltatorul acestui plugin pe care il recomandam cu incredere aduce clientilor nostri un boost de 2,000 de credite ce pot fi folosite la optimizarea imaginilor. Ce inseamna 2,000 credite ? Inseamna ca veti putea optimiza gratuit 2000 de imagini. Creditele nefolosite nu dispar si se consuma numai atunci cand se face optimizarea. La instalarea pluginului va trebui sa introduceti API key pentru a putea face optimizarea.
Utilitatea acestui plugin este mai mult decat evidenta in cazul acelora dintre voi care nu ati luat in calcul si optimizarea imaginilor folosite in site si folositi imagini mari (ca filesize, nu rezolutie) ingreunand inutil astfel timpul de incarcare al paginilor.
Folosirea pluginului nu inseamna pierderea materialelor originale, acestea fiind pastrate ca backup (copii de rezerva) putand astfel reveni oricand la ele daca este nevoie.
Pentru a beneficia de reducerea de 50% la achizitionarea unui abonament de gazduire, folositi codul gazduireEU50 la finalizarea comenzii. Reducerea se aplica singular, pe perioada aleasa in formularul de comanda atat clientilor noi cat si celor existenti.
Promotia se desfasoara in perioada 15.03.2016 – 31.05.2016 si aplicabila numai abonamentelor de gazduire web in Europa.
Avand in vedere ca anul acesta se implinesc 10 ani de activitate, vom incerca sa propunem oferte cat mai interesante, oferte pe care le puteti verifica vizitand sectiunea Promotii Experthost.

Detalii Abonamente

NR: Ca urmare a nevoii de reconfigurare vom decala data de inceput cu o zi (16.03.2016)

Share pe

Comentarii (1)

Spune-ti parerea

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.