20 May

GDPR – Politica de confidentialitate

Experthost - Servcii web din 2006Website-ul www.Experthost.ro este detinut de catre societatea Experthost Web SR.L.. („noi”).  Ne angajam sa protejam si sa respectam confidentialitatea si datele dumneavoastra cu caracter personal.

Aceasta politica impreuna cu Termenii si Conditiile de utilizare (https://www.experthost.ro/termeni-si-conditii) si orice alte documente la care se face referire in aceasta stabileste baza in care orice date cu caracter personal pe care le colectam de la dumneavoastra, sau pe care ni le furnizati, vor fi prelucrate de catre noi. Este important ca datele cu caracter personal pe care le detinem despre dumneavoastra sa fie precise si actuale. Va rugam sa ne informati daca datele dumneavoastra cu caracter personal se modifica de-a lungul relatiei dumneavoastra cu noi.

Putem colecta, utiliza, stoca si transfera diferite tipuri de date cu caracter personal despre dumneavoastra, dupa cum urmeaza:

Informatii pe care ni le furnizati dumneavoastra

Ne puteti furniza informatii despre dumneavoastra prin completarea formularelor pe site-ul nostru https://www.experthost.ro (site-ul nostru) sau prin corespondenta purtata cu noi prin telefon, prin e-mail sau prin alta modalitate. Acestea includ informatii pe care le furnizati atunci cand va inregistrati pentru a utiliza site-ul nostru, pentru a va abona la serviciul nostru, pentru a cauta un produs, pentru a participa la forumuri de discutii pe site-ul nostru, pentru a va inscrie la un concurs, pentru promovare sau sondaj si cand raportati o problema la site-ul nostru.

   Datele cu caracter personal prelucrate includ numele, prenumele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail, CNP, data nasterii clientului și detaliile privind comenzile transmise catre noi

Informatiile pe care le colectam despre dumneavoastra

In ceea ce priveste fiecare dintre vizitele dumneavoastra pe site-ul nostru, putem colecta in mod automat urmatoarele informatii:

 • informatii tehnice, inclusiv adresa Internet Protocol (IP) utilizata pentru a conecta computerul dumneavoastra la Internet, informatiile dumneavoastra de conectare, tipul de browser si versiune, setarea fusului orar, tipurile si versiunile de plug-in de browser, sistemul de operare si platforma;
 • informatii despre vizita dumneavoastra, inclusiv clickstream-ul Uniform Resource Locators (URL) complet la, prin si de la site-ul nostru (inclusiv data si ora); produsele pe care le-ati vizualizat sau pe care le-ati cautat; timpii de raspuns ai paginii, erori de descarcare, durata vizitelor la anumite pagini, informatii despre interactiunea paginilor (cum ar fi scrolling, clicuri si mouseover-uri) si metodele utilizate pentru a naviga spre iesirea de pe pagina si orice numar de telefon folosit pentru a apela numarul nostru de serviciu clienti.
 • Informatii despre profil cum sunt numele de utilizator si parola, cumparari/ comenzi, interese, preferinte, feedback si raspunsuri la sondaj.
 • Informatii privind utilizarea serviciilor noastre, cum ar fi informatii despre modul in care utilizati site-ul web, produsele si serviciile.

Informatii pe care le primim din alte surse.

Putem primi informatii despre dumneavoastra daca utilizati oricare dintre celelalte site-uri web pe care le operam (daca exista) sau celelalte servicii pe care le furnizam. In acest caz, va vom fi informat cand am colectat respectivele date ca acestea ar putea fi partajate intern si combinate cu date colectate pe acest site. De asemenea, colaboram indeaproape cu terti (inclusiv, de exemplu, parteneri de afaceri, subantreprenori in servicii tehnice, de plata si de livrare, retele de publicitate, furnizori de servicii de analiza, furnizori de cautare de informatii, agentii de referinta de credit) si putem primi informatii despre dumneavoastra de la acestia.

Nu colectam nicio Categorie speciala de date cu caracter personal despre dumneavoastra cu exceptia situatiei in care acest lucru rezulta din contractul incheiat cu dvs. (acestea includ detalii despre rasa sau origine etnica, convingeri religioase sau filozofice, viata sexuala, orientare sexuala, opinii politice, calitatea de membru al sindicatului, informatii despre sanatatea dumneavoastra si date genetice si biometrice). De asemenea, nu colectam nicio informatie cu privire la condamnari penale.

Cazul in care nu ne furnizati datele cu caracter personal

In cazul in care trebuie sa colectam date cu caracter personal in virtutea legii sau conform termenilor unui contract pe care il avem cu dumneavoastra si dumneavoastra nu ne furnizati datele atunci cand sunt solicitate, nu putem realiza contractul pe care il avem sau pe care incercam sa il incheiem cu dumneavoastra (de exemplu, pentru a va furniza bunuri sau servicii).  In acest caz, putem anula un produs sau serviciu pe care l-ati cmandat, dar va vom notifica daca este cazul.

Cum utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal

Vom folosi datele dumneavoastra cu caracter personal doar cand ne permite legea. Cel mai adesea vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in urmatoarele situatii:

 • Cand trebuie sa indeplinim contractul pe care il vom incheia sau pe care l-am incheiat cu dumneavoastra
 • Cand este necesar pentru interesele noastre legitime si interesele dumneavoastra, iar drepturile fundamentale nu depasesc acele interese.
 • Cand trebuie sa respectam o obligatie legala sau de reglementare.

In general, intrucat datele cu caracter personal pe care le prelucram rezulta din contractul incheiat cu dvs. de furnizare servicii sau bunuri, nu ne bazam pe consimtamant ca baza legala pentru prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal cu exceptia transmiterii comunicarilor de marketing apartinand tertilor via email sau mesaje text.  Aveti dreptul sa va retrageti consimtamantul pentru marketing in orice moment contactandu-ne in acest sens.

Vom utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal numai in scopul pentru care le-am colectat, cu exceptia cazului in care consideram in mod rezonabil ca trebuie sa le utilizam pentru alte motive si scopuri, iar acele motive si scopuri sunt compatibile cu scopul original.

In cazul in care trebuie sa utilizam datele dumneavoastra cu caracter personal intr-un alt scop, va vom notifica si va vom explica baza legala care ne permite sa facem acest lucru.

Va rugam sa retineti ca putem prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal fara cunostinta sau consimtamantul dumneavoastra, in conformitate cu regulile de mai sus, atunci cand acestea sunt solicitate sau permise de lege.

Divulgarea datelor dumneavoastra cu caracter personal

Putem comunica datele dumneavoastra cu caracter personal partilor stabilite mai jos in scopul stabilit in tabelul de mai sus:

 1. a) Tertii carora alegem sa vindem, sa transferam sau sa fuzionam parti din afacerea sau activele noastre. Alternativ, putem intentiona sa achizitionam alte afaceri sau sa fuzionam cu acestea. In cazul in care are loc o schimbare in afacerea noastra, atunci noii proprietari pot utiliza datele dumneavoastra cu caracter personal in acelasi mod care este stabilit in aceasta notificare de confidentialitate.

Solicitam tuturor tertilor sa respecte securitatea datelor dumneavoastra cu caracter personal si sa le trateze in conformitate cu legea.  Nu permitem furnizorilor nostri de servicii terti sa utilizeze datele dumneavoastra cu caracter personal in propriile scopuri si nu le permitem sa prelucreze datele dumneavoastra cu caracter personal decat in scopurile specificate si in conformitate cu instructiunile noastre.

 

 1. b) In cazul in care primim o reclamatie de la un tert in care dumneavoastra ati utilizat serviciul intr-un mod care este ilegal (de exemplu, daca exista o presupusa incalcare a dreptului de autor). Daca primim o astfel de reclamatie, putem utiliza adresa dumneavoastra IP pentru a va notifica. Cu exceptia cazului in care suntem obligati prin lege, nu vom divulga informatiile dumneavoastra cu caracter personal reclamantului.

 

 1. c) Putem retine, de asemenea, anumite informatii cu privire la utilizarea serviciilor internet pentru a respecta legea. Vom divulga aceste informatii atunci cand vom fi obligati legal sa facem acest lucru.

Securitatea datelor

Exista  masuri de securitate adecvate pentru a impiedica pierderea accidentala, utilizarea sau accesarea datelor dumneavoastra cu caracter personal intr-un mod neautorizat, modificarea sau divulgarea acestora.  In plus, limitam accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal acelor angajati, agenti, antreprenori si altor terti care au nevoie sa le cunoasca in scopul desfasurarii afacerilor.  Acestia vor prelucra datele dumneavoastra cu caracter personal numai conform instructiunilor noastre si sunt supusi unei obligatii de confidentialitate.

Pentru a trata orice incalcare de date cu caracter personal suspecta si va vom notifica pe dumneavoastra si orice autoritate de reglementare aplicabila cu privire la o incalcare in cazul in care suntem obligati legal sa facem acest lucru.

Retinerea datelor

Cat timp veti folosi datele mele cu caracter personal?

Vom retine datele dumneavoastra cu caracter personal doar atat timp cat este necesar pentru a indeplini scopurile pentru care le-am colectat, inclusiv in scopul indeplinirii cerintelor juridice, contabile sau de raportare.

Pentru a determina perioada adecvata de retinere a datelor cu caracter personal, luam in considerare cantitatea, natura si sensibilitatea datelor cu caracter personal, riscul potential de dauna din utilizarea sau divulgarea neautorizata a datelor dumneavoastra cu caracter personal, scopul in care prelucram datele dumneavoastra cu caracter personal si daca putem atinge acel scop prin alte mijloace si cerintele legale aplicabile.

In anumite circumstante ne puteti solicita sa stergem datele dumneavoastra: vezi mai jos pentru informatii suplimentare.

Drepturile dumneavoastra legale

 

In anumite circumstante, aveti drepturi conform legislatiei privind protectia datelor dumneavoastra cu caracter personal. Aceste drepturi sunt enumerate mai jos:

 • Solicitarea accesului la datele dumneavoastra cu caracter personal.
 • Solicitarea corectarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • Solicitarea stergerii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • Obiectarea privind prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • Solicitarea restrictiei prelucrarii datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • Solicitarea transferului datelor dumneavoastra cu caracter personal.
 • Dreptul de a retrage consimtamantul.
Share pe