Gazduire web cPanel FULL SSD + CloudLinux + Nginx

Gazduire web SSD in Europa
Incepand cu luna Martie (2016) vom extinde serviciile de gazduire web cu o locatie noua in Europa (Germania [DE]) incercand astfel sa ne apropiem de partea vestica a Europei pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti site-uri/business-uri online ce se adreseaza publicului si din aceasta zona (Anglia (UK), Franta (FR), Belgia (BE), Germania (DE), Spania (ES), Portugalia (PT) sau Italia (IT)). In afara de acest avantaj, un aspect important ce difera fata de abonamentele actuale este legat de memoria RAM alocata fiecarui client, nivelul minim la aceste abonamente fiind similar cu unul peste mediu al celor de baza (EHR) cu costuri reduse poate la jumatate si mai mult spatiu pus la dispozitie pentru gazduirea proiectelor: cel mai ieftin abonament de gazduire in Europa (EU1) include ~3GB spatiu de stocare.
Abonamente gazduire web SSD in Europa pe servere specializate (SuperMicro) echipate cu hardware enterprise, procesoare din generatia 2019-2020, CloudLinux, cPanel/WHM, Antivirus, Antimalware, Firewall, CloudFlare si Softaculous. Spre deosebire de celelalte abonamente, linia de abonamente “EU” are alocarile de resurse mult superioare iar spatiul oferit este de cateva ori mai mare decat la abonamentele entry level (ex. EHR, EHR1) .
Update 15.06.2020: Abonamentele vor beneficia GRATUIT de migrarea pe servere FULL SSD fara modificari de pret. [ Tabel abonamente ]

Abonamente gazduire web in Europa

Gazduire web FULL SSD pe servere din Europa (Germania) incepand de la 2.50 €/luna

Domeniu Gratuit: acesta poate avea extensiile .com | .net | .org si se va reinnoi conform grilei de preturi odata cu prelungirea valabilitatii pachetului de gazduire.
Preturile afisate reprezinta costul lunar la plata anuala a serviciului, si au TVA (19%) inclus.

Extraoptiuni Gazduire web in Europa

Extraoptiuni lunare gazduire web in Europa

In timpul procesului de comanda sau oricand mai tarziu, puteti adauga extraoptiuni lunare la abonamentul de gazduire web in Europa ales:

  • Spatiu suplimentar
  • Baze date MySQL
  • IP dedicat (SEO)
  • Addon domains (domenii suplimentare)
  • RAM aditional
  • Numar Procese Simultane
  • Extra IO (KB/s) (banda alocata)

Schimbare Furnizor (Migrare Cont Gazduire)

Va putem muta (migra) contul in starea in care se afla pe unul din serverele noastre, fara costuri (gratuit), singura dumneavoastra preocupare fiind aceea de a actualiza nameserverele (NS). Daca ati ales un pachet din gama EHR sau PRO, folositi codul experthost si veti beneficia de 25% reducere la comanda. Procedura pentru mutarea unui cont de gazduire se realizeaza conform pasilor:

  • Plasati comanda pentru pachetul de gazduire ales.
  • Deschideti un ticket suport cu titlul “Migrare cont” sau ne raspundeti la emailul primit automat unde ne veti furniza datele de acces la contul ce se cere a fi mutat (username si parola cPanel).
  • Noi ne ocupam de migrare, dupa care va anuntam cand operatiunea a fost finalizata, urmand sa actualizati NS cu cele primite in emailul de activare al contului de gazduire de la noi.

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<