Gazduire SSD de la 7.95 € lunar & Domeniu Gratuit

Gazduire SSD Abonamentele gazduire SSD din gama PRO sunt activate pe servere ce ruleaza CloudLinux avand o configuratie hibrida cu SSD pentru a face fata mai usor requesturilor, iar traficul alocat este necontorizat.
Toate abonamentele gazduire SSD beneficiaza de posibilitatea Upgrade/Downgrade (trecerea la un plan superior sau inferior) oricand, optiune ce poate fi folosita cu conditia ca serviciul sa fie in perioada de activitate si sa nu existe pe cont facturi neachitate. De asemenea, puteti suplimenta oricand resursele alocate abonamentului existent direct din contul client (Servicii > Serviciile mele: in dreptul serviciului apasati sageata de pe buton > Upgrade/Downgrade). In momentul in care faceti upgrade, sistemul va calcula diferenta de pret ramasa pana la sfarsitul perioadei de facturare si va emite o noua proforma. La modificarea descrescatoare (downgrade) a pachetului, in contul dumneavoastra va fi adaugata diferenta intre cele doua pachete pana la sfarsitul perioadei de facturare, suma ce va putea fi folosita la plata urmatoarei facturi. Sumele astfel creditate, nu sunt rambursabile

Webhosting cu SSD

Gazduire SSD 44.00 Lei – 95.00 Lei lunar

Domeniu Gratuit: acesta poate avea extensiile .com,.net, .org si se va reinnoi gratuit automat odata cu prelungirea valabilitatii abonamentului de gazduire. Optiune valabila doar pentru abonamentele incepand cu PRO5.
Preturile afisate reprezinta costul lunar la plata anuala a serviciului, si au TVA (19%) inclus pentru o paritate de 1EUR= 5,00 RON.

Extraoptiuni Gazduire SSD

Extraoptiuni lunare disponibile gazduire SSD

In timpul procesului de comanda sau oricand mai tarziu, puteti adauga extraoptiuni lunare la abonamentul de gazduire SSD ales:

  • Spatiu suplimentar
  • Baze date MySQL
  • IP dedicat
  • Addon domains (domenii suplimentare)
  • RAM aditional
  • Numar Procese Simultane
  • Extra IO (KB/s) (acces marit la HDD)

Gazduieste-ti site-urile la Experthost (Migrare Cont)

Va putem muta (migra) contul in starea in care se afla pe unul din serverele noastre, fara costuri (gratuit), singura dumneavoastra preocupare fiind aceea de a actualiza nameserverele (NS). Daca ati ales un pachet din gama EHR sau PRO, folositi codul experthost si veti beneficia de 25% reducere la comanda. Procedura pentru mutarea unui cont de gazduire se realizeaza conform pasilor:

  • Plasati comanda pentru pachetul de gazduire ales.
  • Deschideti un ticket suport cu titlul “Migrare cont” sau ne raspundeti la emailul primit automat unde ne veti furniza datele de acces la contul ce se cere a fi mutat (username si parola cPanel).
  • Noi ne ocupam de migrare, dupa care va anuntam cand operatiunea a fost finalizata, urmand sa actualizati NS cu cele primite in emailul de activare al contului de gazduire de la noi.

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<