Gazduire site cu SSD de la 5.00 € lunar & Domeniu Gratuit

Gazduire web cPanelPachetele de gazduire SSD din gama EHR sunt activate pe medii ce ruleaza CloudLinux pe o configuratie hibrida cu SSD si trafic inclus in abonament, necontorizat.
Fiecare pachet gazduire site beneficiaza de posibilitatea Upgrade/Downgrade (trecerea la un plan superior sau inferior), optiune ce poate fi folosita oricand, cu conditia ca serviciul sa fie in perioada de activitate (ultima factura sa fie achitata). De asemenea, puteti suplimenta oricand resursele alocate pachetului existent, direct din contul client. In momentul in care faceti upgrade, sistemul va calcula diferenta de pret ramasa pana la sfarsitul perioadei de facturare si va emite o noua proforma. La modificarea descrescatoare (downgrade) a pachetului, in contul dumneavoastra va fi adaugata diferenta intre cele doua pachete pana la sfarsitul perioadei de facturare, suma ce va putea fi folosita la plata urmatoarei facturi. Sumele astfel creditate, nu sunt rambursabile

Abonamente gazduire site cu SSD

Gazduire site cu SSD 23.00 Lei – 60.00 Lei lunar

Domeniu Gratuit: acesta poate avea extensiile .com,.net, .org si se va reinnoi gratuit automat odata cu prelungirea valabilitatii pachetului de gazduire. Optiune valabila doar pentru abonamentele incepand cu EHR5.
Preturile afisate reprezinta costul lunar la plata anuala a serviciului, si au TVA (20%) inclus.

Extraoptiuni Gazduire

Extraoptiuni lunare disponibile

In timpul procesului de comanda sau oricand mai tarziu, puteti adauga extraoptiuni lunare la abonamentul ales:

  • Spatiu suplimentar
  • Baze date MySQL
  • IP dedicat
  • Addon domains (domenii suplimentare)
  • RAM aditional
  • Numar Procese Simultane
  • Extra IO (KB/s) (acces marit la HDD)

Gazduieste-ti site-urile la Experthost (Migrare Cont)

Va putem muta (migra) contul in starea in care se afla pe unul din serverele noastre, fara costuri (gratuit), singura dumneavoastra preocupare fiind aceea de a actualiza nameserverele (NS). Daca ati ales un pachet din gama EHR sau PRO, folositi codul experthost si veti beneficia de 25% reducere la comanda. Procedura pentru mutarea unui cont de gazduire se realizeaza conform pasilor:

  • Plasati comanda pentru pachetul de gazduire ales.
  • Deschideti un ticket suport cu titlul “Migrare cont” sau ne raspundeti la emailul primit automat unde ne veti furniza datele de acces la contul ce se cere a fi mutat (username si parola cPanel).
  • Noi ne ocupam de migrare, dupa care va anuntam cand operatiunea a fost finalizata, urmand sa actualizati NS cu cele primite in emailul de activare al contului de gazduire de la noi.

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<