15 Martie va fi data de inceput cand vom extinde serviciile de gazduire web cu o locatie noua in Europa (Germania [DE]) incercand astfel sa ne apropiem de partea vestica a Europei pentru aceia dintre dumneavoastra care aveti site-uri/business-uri online ce se adreseaza publicului din aceasta zona (Anglia (UK), Franta (FR), Belgia (BE), Germania (DE), Spania (ES), Portugalia (PT) sau Italia (IT)). In afara de acest avantaj, un aspect important ce difera fata de abonamentele actuale este legat de memoria RAM alocata fiecarui client, nivelul minim la aceste abonamente fiind similar cu unul mediu sau peste mediu al celor de baza (EHR) cu costuri reduse poate la jumatate si mai mult spatiu pus la dispozitie pentru gazduirea proiectelor: cel mai ieftin abonament de gazduire in Europa (EU1) include ~3GB spatiu de stocare.
Abonamente gazduire in Europa pe servere specializate (SuperMicro) echipate cu hardware enterprise, procesoare din generatia 2015-2016, CloudLinux, cPanel/WHM, Antivirus, Antimalware, Firewall, CloudFlare si Softaculous. Spre deosebire de celelalte abonamente, linia de abonamente “EU” are alocarile de resurse superioare iar spatiul oferit este de cateva ori mai mare decat la abonamentele entry level (ex. EHR, EHR1) .
 Pentru a beneficia de reducerea de 50% la achizitionarea unui abonament de gazduire, folositi codul gazduireEU50 la finalizarea comenzii. Reducerea se aplica singular, pe perioada aleasa in formularul de comanda atat clientilor noi cat si celor existenti.
Promotia se desfasoara pe perioada 15.03.2016 – 30.04.2016 si aplicabila numai abonamentelor EU1, EU2 si EU3.

Miercuri, Martie 9, 2016« Inapoi

Powered by WHMCompleteSolution