Cerere oferta pret realizare site

Cerere oferta de pret realizare site/magazin online

Salut! Am inteles ca deja ai o mica idee despre cum ai vrea sa arate site-ul tau sau ce sa stie sa faca si ca acum cauti o oferta pret realizare site, motiv pentru care te rugam sa completezi formularul de mai jos, adaugand detaliile importante pe care vrei sa ni le dai inca de la inceput, astfel incat marja de eroare intre pretul de plecare si cel final sa fie cat mai mica.
Nu stii ce sa alegi intre un site static si unul dinamic ? Iti explicam noi foarte sumar care este diferenta intre ele:

Site static (HTML) sau dinamic (CMS) ?

site static : site-ul static (HTML only) nu are panou de administrare ceea ce presupune ca orice modificare necesara, este facuta direct in pagina respectiva, astfel incat, spre exemplu, daca vrei sa modificam ceva in meniul site-ului, vom avea de aplicat modificarea pe fiecare pagina/fisier individual, acolo unde meniul de navigare este afisat. Altfel spus, mai multa munca si evident, mai mult timp alocat = mai costisitor sau mai mult timp necesar finalizarii. Avantaj vs site dinamic: probabilitatea de a fi virusat (infectat) este de 0,00001%, in functie de tehnologii folosite
site dinamic: Site-ul dinamic de tip CMS (Content Management System) are adiministrarea facuta cu ajutorul unui panou de administrare, este mult mai complex, continutul fiind afisat dinamic, mare parte din acesta fiind stocat in baza de date si aplicat unei structuri al carui cod este gazduit intr-un fisier fizic, similar celor din cadrul unui site static. Avantaje? Un design mult mai modern, responsive (se adapteaza automat diverselor medii de vizualizare: desktop, tableta, telefon mobil), posibilitatea actualizarii globale a unui element (pe acelasi exemplu de mai sus cu meniul de navigare, odata facuta modificarea, aceastea se va propaga automat pe toate paginile unde meniul este afisat, fara a mai fi nevoie de modificat in fiecare pagina), functionalitati extinse si multiple prin addons/plugins care pot fi gratuite. Ca si dezavantaj fata de un site static, cel dinamic necesita actualizari de securitate constante precum si un consum mai mare de resurse (CPU si RAM) astfel ca are nevoie de un abonament de gazduire site cu mai multe resurse alocate.
Recomandare abonament gazduire pentru CMS: gazduire web cu SSD.Tip site dorit:
Numar produse:
Introduceti mai jos codul de verificare alaturat: captcha

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<