Realizare site internet (Concepere website)

Servicii realizare website

Realizam site-uri de prezentare si magazine online

In era internetului, a avea un site (website), este o necesitate si nu un moft, fiind si cartea ta de vizita, poate cea mai importanta, indiferent ca site-ul tau este unul de prezentare sau chiar un magazin online. Oricare ar fi bugetul pe care il vei aloca proiectului, implicarea noastra este totala, de la analiza, la concepere, editare, productie si pana la optimizare.
Viziunea noastra difera de cea a ta, ca si client? Nicio problema! Ne conformam cerintelor tale astfel incat sa fii multumit si fara sa ne abatem de la directia stabilita.
Conceptul nostru de realizare site web functioneaza dupa principii bazate pe simplitate, eficienta, cursivitate, intelegerea nevoilor clientului precum si estetica globala. Nimic mai simplu!

Realizare site: Ce trebuie sa ne spui noua?

– Functionalitatea de baza a site-ului (site prezentare, blog sau magazin online)
– structurarea organizarii/categorii de baza (ex: acasa, despre noi, produse/servicii, istoric, realizari, contact)
– Functii dorite (galerie foto, contact, harta Google Maps, livechat s.a)
– Cromatica dorita (culorile dorite pentru aspectul general)
– In cat timp te-ar ajuta sa finalizam proiectul

Realizare website: Ce trebuie sa stii tu?

– Ce iti doresti de la noi
– Ca avem nevoie de informatii cat mai complete si exacte astfel incat sa intelegem ce iti doresti cu adevarat, fara sa fie nevoie de reluat de la zero, crescand astfel costul final al proiectului
– Ca pe toata perioada derularii proiectului vei beneificia de gazduirea gratuita a site-ului tau + 3 luni de la finalizare * dupa care vei alege unul dintre abonamentele de gazduire site
– Ca poti primi un domeniu gratuit (.com | .net | . org) in functie de bugetul alocat
– Ca vei avea 1h de administrare website inclusa lunar, atata vreme cat site-ul tau va fi gazduit la noi (non cumulativa)
– Ca orice abatere de la cursul stabilit initial la demararea proiectului va avea costuri suplimentare, precum si orice alta cerinta ce nu a fost discutata si acceptata initial
– Ca nu te vom lasa sa te chinui cu actualizarea la versiuni mai noi sau de securitate; ne vom ocupa si de asa ceva daca site-ul este gazduit pe unul dintre serverele noastre
– Ca si noua ne place sa avem o colaborare placuta, ca si tie
– Ca nu facem doua site-uri identice asa ca nu vei mai vedea un site 100% ca al tau realizat de noi
– Ca avansul este de min. 25%, max. 50% din costul estimat
– Ca iti emitem factura pentru serviciile prestate
– Ca te putem ajuta separat cu optimizarea SEO (cresterea vizibilitatii site-ului)
– Ca iti facem si SEO “on page” basic, gratuit (alegem cuvintele/expresiile de comun acord astfel incat sa te ajute cat mai mult)

Pret realizare site

  • Pret site prezentare
  • Pret Magazin online

Realizare site prezentare

Un site de prezentare cuprinde toate categoriile de afaceri sau chiar si pentru pasiuni diverse (hobby) si din punct de vedere functional, nu face decat sa prezinte informatii sub forma de text/imagini/clipuri video fara a necesita functionalitati prin care sa vanda produse fizice sau digitale, operatiune care presupune o complexitate aparte (functii de inregistrare/autentificare client, adaugare in cos, administrare comenzi, emitere facturi, incasare facturi prin plata online s.a).
Pret realizare site de prezentare: de la 320 €

Specificatii de baza

Orice proiect, va avea ca punct de plecare realizarea a 4 pagini: pagina principala, “despre noi”, “servicii”, “contact” precum si optimizarea onpage pentru SEO inclusa si un design responsive si pentru dispozitive mobile. Procesarea imaginilor folosite in site pentru banere sau slidere este de asemenea inclusa in pachetul de start. Realizarea logo nu este inclusa.
Orice alta operatiune aparuta in timpul derularii proiectului, este facturata la 15€/h + TVA

Realizare Magazin Online

Esti la inceput de drum si ai nevoie de un magazin online? Solutia ta si in materie de realizare magazin online este Experthost! Cu o experienta de cel putin 10 ani in activitatea de realizare magazine online de tip start-up cu cateva sute de produse, stim ce trebuie facut astfel incat sa incepi cu dreptul si cu cat mai putin stress. In cat timp este gata? In 3-4 saptamani de la momentul la care avem avansul achitat si stabilite toate aspectele tehnice si vizuale.
Pret realizare magazin online: de la 715 €

Specificatii de baza

Chiar si in cazul in care alegi varianta de baza (cea de 715€) magazinul tau va fi perfect functional chiar cu un nivel minimalist de optiuni sau aspect vizual. Vei avea inclusa instalarea, configurarea, design responsive si pentru dispozitive mobile, monitorizare vizitatori, sistem de reduceri, 10 produse introduse in shop, gazduirea gratuita conform politicii, panou de administrare atat pentru tine cat si pentru clientii tai, facilitatea prin care ei pot vedea istoricul comenzilor, stare comenzii, modificare date facturare etc. Daca doresti sa oferi clientilor posibilitatea de a plati online cu cardul bancar, te putem ajuta si cu acest lucru, in afara proiectului si la un cost decent. Realizarea logo nu este inclusa.
Orice alta operatiune aparuta in timpul derularii proiectului, este facturata la 15€/h + TVA

Realizare website

realizare site creare site webdesign

Preturile sunt exprimate in euro (EUR, €) si nu includ TVA. Facturarea se face la cursul BNR din ziua emiterii facturii.
Cere o oferta de pret realizare site.

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<