Title

Detinatorii de servere VPS sau servere dedicate isi pot achizitiona propriile licente cPanel/WHM, CloudLinux, WHMCS,Blesta, KernelCare, LiteSpeed Webserver sau diverse addons pentru cPanel, precum Softaculous , WhmXtra , Fantastico DeLuxe , RV SiteBuilder iar pentru cei pasionati de radio online, WHMSonic. Licentele sunt pentru ambele variante: VPS si/sau dedicated.

Licente Software pentru VPS

Licenta cPanel/WHM VPS (lunar) - 17.90 €

Licente Software: Licenta cPanel/WHM VPS (lunar)

Licenta cPanel/WHM VPS (12 luni) - 188.90 €

Licente Software: Licenta cPanel/WHM VPS (anual)

Licenta WHMSonic VPS - 3.90 €

Licente Software: Licenta WhmSonic (lunar)

Licenta RV SiteBuiler PRO VPS - 5.50 €

Licenta RV SiteBuilder PRO VPS (lunar)

Licenta Blesta VPS - 10.90 €

Licenta Software: Licenta Blesta (lunar)

Licenta Fantastico DeLuxe VPS - 3.50 €

Licenta Software: Fantastico Deluxe (lunar)

Licenta Softaculous VPS - 2.50 €

Licente Software: Licenta Softaculous VPS (lunar)

Licenta CloudLinux - 13.50 €

Licente Software: Licenta CloudLinux (lunar/anual)

Licente Software pentru dedicat

Licenta cPanel/WHM (lunar) - 39.00 €

Licente Software: Licenta cPanel/WHM (lunar)

Licenta cPanel/WHM (12 luni) - 435.00 €

Licente Software: Licenta cPanel/WHM (anual)

Licenta WHMSonic - 3.50 €

Licente Software: Licenta WHMSonic (lunar)

Licenta RV SiteBuiler PRO - 11.00 €

Licente Software: Licenta RV SiteBuilder PRO (lunar)

Licenta Blesta - 10.90 €

Licenta Software: Licenta Blesta (lunar)

Licenta Fantastico DeLuxe - 3.50 €

Licenta Software: Licenta Fantastico Deluxe (lunar)

Licenta Softaculous - 2.50 €

Licente Software: Licenta Softaculous (lunar)

Licenta CloudLinux - 13.50 €

Licente Software: Licenta Cloudlinux (lunar/anual)

Ce licente puteti achizitiona prin Experthost ?

Licenta cPanel/WHM

cPanel este un panou de control ce va permite sa va administrati contul de gadzduire prin intermediul unei interfete web. Aveti posibilitatea de a administra : creare adrese e-mail, manager fisiere (editare, setare drepturi, stergere, copiere/mutare, arhivare/dezarhivare),creare/restaurare backup, creare conturi/utilizatori FTP, administrare inregistrari DNS , adaugare/editare domenii si subdomenii, adaugare/editare/stergere baze de date si useri MySQL, s.a.
In prezent cPanel este cel mai des folosit panou de administrare pus la dispozitie de furnizorii de servicii web.

Licenta Softaculous

Softaculous este un script ce va permite instalarea de solutii tip CMS in cateva secunde. Peste 200 de scripturi sunt puse la dispozitie, fiind actualizata zilnic. Printre cele mai uzuale scripturi se pot enumera WordPress, Joomla, Joomla 1.5, OpenCart, PhpBB, Drupal, Prestashop, SMF, MyBB, Dolphin, Magento, WHMCS, Moodle, ClipBucket, Gallery, AEF, FluxBB, bbPress, Vanilla, Zikula, Xoops, ocPortal, Geeklog, Mambo, PHP-Nuke, Pligg, PHP-Fusion.

Licenta WHMCS

WHMCS este o platforma total indispensabila pentru cei care au transformat online-ul in business. Utilitatea de baza este aceea de a administra partea de facturare, plati si functii specifice (web)hostingului. Prin intermediul WHMCS puteti genera facturi, inregistra domenii, activa servicii precum hosting sau servere VPS, totul in mod automat, bazat pe setarile din panoul de administrare. Permite folsoirea de conturi reseller atat pentru domenii cat si pentru gazduire sau servere virtuale. Modalitatile de plata sunt configurate separat fie folosind cele deja integrate, fie implementand solutii personalizate.

Licenta LiteSpeed Webserver

LiteSpeed Webserver este constituit ca o varianta mult mai fiabila si mai performanta decat webserverul clasic, Apache. Diferentele de performanta se vad atat la nivel de consum RAM/CPU cat si la rapiditatea in servire paginilor catre vizitator. Varianta Premium permite si activarea cache pentru un timp si mai scurt de incarcare a paginilor.

Licenta CloudLinux

CloudLinux este solutia asteptata de toti furnizorii de servicii de gazduire in sistem shared hosting. Permite alocarea de resurse in functie de ID sau, mai nou, pentru fiecare pachet de gazduire existent pe server, inclusiv reselleri. Limitarile sunt aplicate la alocarile de consum CPU, memorie virtuala (VM), procese simultane rulate (extrem de util impotriva proceselor care ruleaza in background) precum si accesul la HDD serverului. Stabilitatea oferita de CloudLinux este inegalabila prin faptul ca nu permite supra incarcarea serverului (load) prin stoparea proceselor acelui utilizator care atinge bariera. In general, vizitatorului i se afiseaza o pagina specifica (503 error – resource temporary unavailable).

Licenta WHMSonic (radio streaming)

WHM Sonic este un panou de control ce permite administrara clientilor in furnizarea serviciilor de radio hosting

Licenta Blesta unbranded

Ce este Blesta ? Blesta este un program de facturare si administrare a clientilor similar WHMCS, care are functii similare de automatizare in materie de administrare clienti, generare si incasare facturi, sistem de asistenta clienti (tickets customer support), iar ca un mare avantaj fata de WHMCS, permite folosirea pentru mai multe entitati (Multi-Company). WHMCS permite se licentiaza pentru o singura companie astfel incat daca detineti mai multe companii/brandur, aveti nevoie de cate o licenta pentru fiecare. Blesta este o solutie ideala in astfel de situatii. Un alt mare avantaj vs WHMCS este faptul ca fisierele nu sunt criptate (encoded) decat in procent de 0.6%, 99.4% fiind open source!

© 2006 - Experthost Romania: Servicii web complete

<